Inloggegevens Pakket Social Media

Bedankt voor uw bestelling. Voordat wij uw social media berichtgeving uit handen kunnen nemen, hebben wij de volgende gegevens nodig:

Facebook

Als u al beschikt over een Facebook bedrijfspagina, voeg dan alstublieft het e-mailadres social@seomarketingexperts.nl toe als beheerder van de pagina. Wilt u weten hoe? Klik hier om in een korte video te zien hoe u dit kunt doen.

Google+

Als u al beschikt over een Google+ bedrijfspagina, voeg dan alstublieft het e-mailadres social@seomarketingexperts.nl toe als manager van uw bedrijfspagina.

Linkedin

Linkedin staat het helaas niet toe beheerders van bedrijfspagina’s aan te stellen, zolang u geen connectie bent van diegene. Mocht u nog geen connectie zijn van ons, dan kunt u ons hierbij toevoegen: Bastiaan van Woerkom en Will Pekelharing. Zodra u ons heeft toegevoegd als connectie kunt u ons als beheerder aanstellen van uw bedrijfspagina. Klik hier en bekijk in een korte video hoe u dit kunt doen.

Twitter

Twitter staat het helaas niet toe gemakkelijk beheerders toe te voegen aan een account. Vul hieronder de gevraagde gegevens in om SEO Marketing Experts toegang te verlenen tot uw bedrijfsaccount.